KOMKIDS familie dag 2016

KOMKIDS kennis en familie dag

Zaterdag 9 april 2016 waren we uitgenodigd voor de KomKids Kennis- & Familiedag.

Dit vond plaats in het Park Plantage in Schiedam, tegenover de KomKids Informatiewinkel.

De dag werd geopend om 11.00 uur en zou eindigen met een prijsuitreiking om 15.00 uur.

Er waren diverse kinderactiviteiten, kennisbijeenkomsten en workshops voor de ouders en een kennismarkt, waar wij een kraam hadden met onze folders, fotoboeken en natuurlijk wat speelgoed.

Het was een frisse maar droge dag met af en toe een beetje zon, dus een mooie dag om onszelf te presenteren onder de ouders, opa’s en oma’s.

We hebben diverse mensen gesproken die onze Speelotheek nog niet kenden, dus deze mensen hebben wij uitgebreid geïnformeerd over wie wij zijn en wat wij kunnen betekenen voor de kinderen en opvoeders in Schiedam en omstreken. En we hebben hen meteen uitgenodigd om op onze Open Dag van 22 mei eens te komen kijken.

Twee superenthousiaste moeders mochten wij meteen inschrijven als nieuw lid, waar zij op deze dag geen inschrijfgeld voor hoefden te betalen.

Verder hebben wij uiteraard ook even gesproken met diverse medewerkers van KomKids, waaronder de directeur zelf, dhr. Yde Dragstra. Er zijn even kort wat ideeën besproken waar zeker nog een keer een vervolg op komt.  

Ter afsluiting van deze dag, was er een prijsuitreiking.

Drie prijzen werden verloot onder de kinderen die een volle stempelkaart hadden ingeleverd. Wij hadden ook een prijs ter beschikking gesteld, een cadeaubon voor een jaar lidmaatschap van Ikkie. Daar hebben we een klein meisje en haar moeder heel blij mee gemaakt.

Het was een mooie en geslaagde dag en we staan zeker open voor meer uitnodigingen zoals deze van KomKids.

 

 

 

Wat zoek je?

Agenda